17.7 C
Athens

Sun: Ο Μεντί μεταφέρθηκε σε μία από τις πιο βίαιες φυλακές της Αγγλίας!

Καθόλου θετικές δεν είναι οι εξελίξεις για τον Μπέντζαμιν Μεντί, που σύμφωνα με πηγές της βρετανικής «Sun» μεταφέρθηκε σε μία από τις πιο «σκληρές» φυλακές της Αγγλίας που εδρεύει στο Μάντσεστερ.

Ο πρώην μπακ της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για επτά βιασμούς και για πρώτη φορά στη ζωή του πέρασε τα Χριστούγεννα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής στο Λίβερπουλ, όπου και βρισκόταν υπό κράτηση μέχρι πρότινος.

Πλέον και μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσής του που μετατέθηκε για τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού ο Γάλλος θα περνάει τις μέρες του σε μία από τις πιο κακόφημες φυλακές στο Νησί με έδρα στη νότια πλευρά του Μάντσεστερ.

Πηγές της Sun αναφέρουν ότι: «Η φυλακή Strangeways του Μάντσεστερ είναι από τις πιο βίαιες φυλακές της χώρας μας. Το άλλο πρόβλημα είναι ο αριθμός των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι εδώ. Θα φωνάζουν το όνομά του για εβδομάδες και δεν θα μπορεί καν να κοιμηθεί, ειδικά επειδή κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα. Υπάρχουν επίσης υποστηρικτές της Σίτι εδώ, αλλά δεν θα παρέμβουν για να υπερασπιστούν κάποιον που κατηγορείται για βιασμό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς