25 C
Athens

Super League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ντέρμπι αποδείξεων στη Λεωφόρο

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται και τυπικά ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της «κουτσής» 16ης αγωνιστικής στη Super League και πρώτης για το 2022.

Μετά τις χθεσινές νίκες των γηπεδούχων στα ματς που άνοιξαν την αυλαία για το νέο έτος (1-0 ο ΠΑΣ τον Ιωνικό και νίκη με ίδιο σκορ για τον Αστέρα επί του ΟΦΗ) τα βλέμματα των φιλάθλων στρέφονται στη σημερινή στροφή των αγώνων, με την ΑΕΚ να κάνει ποδαρικό στο 2022 με δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην έδρας της Λαμίας.

Η Ένωση που θα παραταχθεί χωρίς τους Τσούμπερ και Βράνιες ψάχνει μία νίκη απάντησης μετά την «ψυχρή» ήττα από τον ΟΦΗ πριν τα Χριστούγεννα που ουσιαστικά έθεσε την ομάδα του Γιαννίκη εκτός διεκδίκησης του τίτλου από τον Δεκέμβριο.

Τη συνέχεια θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον αγώνα ειδικών συνθηκών απέναντι στον αποδεκατισμένο Απόλλωνα στη Ριζούπολη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εφαρμόζει άμεσα το plan b για τη βασική του ενδεκάδα και να εμπιστεύεται από νωρίς τα νιάτα της β’ ομάδας. 

Το σημερινό (5/1) πρόγραμμα θα κλείσει με το πρώτο ντέρμπι για το νέο έτος, αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη σε άδειες εξέδρες στη Λεωφόρο. Οι Κίτρινοι ταξίδεψαν στην Αθήνα με 6 κομβικές απουσίες λόγω κορωνοϊού και Κόπα Άφρικα (Καμαρά), ενώ και οι Πράσινοι είναι αποδεκατισμένοι στην μεσοεπιθετική τους γραμμή και θα αγωνιστούν με αρκετές αλχημείες από πλευράς Γιοβάνοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν αναβληθεί λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού οι αγώνες: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και Ατρόμητος – Βόλος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (5/1)

17.15 Super League Interwetten: ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΚ / COSMOTE SPORT3HD

19.30 Super League Interwetten: Aπόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT2HD

21.30 Super League Interwetten: Παναθηναϊκός – Άρης / COSMOTE SPORT1HD

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς