19.7 C
Athens

«Καυτή» εβδομάδα για την ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της Ένωσης αναλαμβάνουν δράση να τρέξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Θέληση τους να έχουν κλείσει δυο μεταγραφές μέσα σε αυτό το διάστημα.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αλλά χωρίς να έχουν αλλάξει πολλά όσον αφορά το ρόστερ της Ένωσης σε προσθήκες παικτών, παρά μόνο σε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Η Ένωση στην ουσία έχει πραγματοποιήσει μόνο δυο μεταγραφές του Μάρκο Λιβάγια και Χρήστο Αλμπάνη, αλλά και του Μάκη Γιαννίκογλου που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα απ’ την ΑΕΚ αλλά θα πλαισιώσει τους Βασίλη Μπάρκα και Παναγιώτη Τσιντώτα, στην τριάδα των γκολκίπερ.

Απ’ εκεί και πέρα ο Δικέφαλος έχει σε αρκετές θέσεις «τρύπες» που θα ήθελε ενίσχυση. Αρχικά, στη θέση του φορ, των εξτρέμ και του κεντρικού χαφ, αλλά μετά την αποχώρηση του Βράνιες τέθηκε θέμα μεταγραφής και στο κέντρο της άμυνας.

Οι μέρες περνάνε και ο χρόνος έχει ξεκινήσει και πιέζει την Ένωση, καθώς σίγουρα επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να έχει κάποιους παίκτες στην προετοιμασία της ομάδας, στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

Γι’ αυτό και από σήμερα ξεκινάει μια «καυτή» εβδομάδα για τους «κιτρινόμαυρους», που καλούνται να έχουν κλείσει τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, ώστε να δουλέψει απερίσπαστος με το μεγαλύτερο υλικό του ρόστερ ο προπονητής της ΑΕΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς