14.3 C
Athens

Αντετοκούνμπο: Συγχαρητήρια στους Πίστονς, εμείς πρέπει να βελτιωθούμε

Οι Μπακς γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 116-105 από τους ψυχωμένους παρά τις πολλές απουσίες, Πίστονς, και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε δικαιολογημένα αρκετά παράπονα από τη λειτουργία της ομάδας του και τόνισε ότι το πρόβλημα στην άμυνα των Ελαφιών πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας αστέρας, που για ένα ακόμη ματς ήταν απολαυστικός, αφού μοίρασε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του Ντιτρόιτ έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση των Μπακς στη συνέχεια, που θα έρθει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και αυτοκριτική.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης:

«Έπρεπε να παίξουμε πιο καλή άμυνα, συνολικά έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Σήμερα δεν το κάναμε αυτό. Πιστεύαμε πως κάποια στιγμή θα πάρουμε τον έλεγχο στο ματς, αλλά δεν έγινε ποτέ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες των Πίστονς, έβαλαν τα σουτ. Έκαναν καλή δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και είχαν υψηλά ποσοστά. Βρήκαν πολλά ελεύθερα σουτ και μας τιμώρησαν. Επίσης χάσαμε κάποια ριμπάουντ. Η μπάλα έρχεται σε αυτόν που έχει μεγαλύτερη ενέργεια και σήμερα οι Πίστονς το ήθελαν περισσότερο. Δεν νιώθουμε καλά μετά την ήττα, θα πρέπει να καθαρίσει το κεφάλι μας, να δούμε το βίντεο και να επιστρέψουμε βελτιωμένοι στο επόμενο ματς».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς