22.6 C
Athens

Το «δεν είμαστε ενωμένοι» του Σο απεικονίζει πλήρως την κατάσταση στη φετινή Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε μία ακόμη οδυνηρή εντός έδρας ήττα στη σεζόν (η πρώτη με τον Ράνγκνικ στο τιμόνι) από τη μαχητική Γουλβς των Σα και Ποντένσε, αποδεικνύοντας ξανά ότι βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, όντας στο -12 από την δεύτερη Τσέλσι.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που είχαν στην πρώτη θητεία του Κριστιάνο Ρονάλντο πριν 13 χρόνια και παρά την παρουσία του Πορτογάλου αστέρα στο ρόστερ τους εξακολουθούν να προβληματίζουν όντας αρκετά μακριά από τους στόχους τους.

Την κατάσταση περιέγραψε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο ο Λουκ Σο, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε τους συμπαίκτες του για έλλειψη πάθους και ενότητας.

«Δεν ένιωσα στο γήπεδο πως ήμασταν όλοι μαζί. Έχουμε ποιότητα, αλλά ορισμένες φορές μας λείπει το κίνητρο. Είναι απογοητευτικό. Δεν παίξαμε καθόλου καλά και νομίζω πως στο πρώτο μέρος είχαν τον απόλυτο έλεγχο και ένιωθαν άνετα. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε την μπάλα, δεν τους ασκήσαμε πίεση και δεν ήμασταν επιθετικοί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άγγλος αμυντικός.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς