23.4 C
Athens

Super League: Σήμερα οι αποφάσεις για τη μοίρα της 16ης αγωνιστικής, τα ματς που βρίσκονται στον «αέρα»

Ο κορωνοϊός και η μετάλλαξη «όμικρον» έχει θολώσει αρκετά το τοπίο αναφορικά με τη διεξαγωγή ή μη των πρώτων αγωνιστικών στη Super League, καθώς οι περισσότερες ομάδες της πρώτης κατηγορίας αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα λόγω της νόσου covid-19 και τα προγραμματισμένα τους παιχνίδια βρίσκονται ακόμη και σήμερα (4/1) στον αέρα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα αποψινά ματς (ΠΑΣ – Ιωνικός και Αστέρας – ΟΦΗ) θα διεξαχθούν κανονικά έστω κι εν μέσω αρκετών εμποδίων, εφαρμόζοντας για πρώτη φορά το πλαφόν των 1.000 οπαδών στις εξέδρες.

Από εκεί και πέρα, μέχρι το τέλος της Τρίτης θα ξεκαθαριστεί το τι πρόκειται να ισχύσει για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής και πρώτης του νέου έτους, με το ματς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό να είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγηθεί σε αναβολή εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων στις τάξεις των φιλοξενούμενων.

Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Λεωφόρο τα πάντα θα κριθούν μετά τα σημερινά τεστ των ομάδων. Αν σε μία από αυτές τις ομάδες βρεθούν περισσότερα από 7 ενεργά κρούσματα, τότε ο αγώνας του θα αναβληθεί και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από τη Λίγκα. Σε αναμονή των αποτελεσμάτων λοιπόν…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς