14.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς ενόψει Απόλλωνα και η ορατή πιθανότητα αναβολής του αγώνα

Μπορεί να άλλαξε η χρονιά, όμως ο κορωνοϊός δεν μας κάνει το χατίρι. Είναι ακόμα εδώ και δημιουργεί δυσκολίες σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Από την όλη κατάσταση δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρο, με τις ομάδες της Super League να βρίσκονται στο… έλεος της πανδημία από την αρχή της σεζόν, καταγράφοντας ρεκόρ κρουσμάτων μέσα στον Δεκέμβριο.

Η πρώτη αγωνιστική του νέου έτους είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη-Τετάρτη) με την κατάσταση να είναι ρευστή σε όλες τις ομάδες, πόσο μάλλον στον Απόλλωνα Σμύρνης (επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού) που έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετράει σταθερά πάνω από 7 κρούσματα.

Εφόσον κάτι τέτοιο ισχύσει και στα αυριανά (4/1) τεστ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τότε η αναμέτρηση της Τετάρτης με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό θα οδηγηθεί σε αναβολή, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο στον προβληματισμό την ομάδα του Φέστα.

Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν έχει παρά να προετοιμάζεται κανονικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει τα πλάνα του με αντικειμενικές δυσκολίες, δεδομένου των σημαντικών απουσιών λόγω Κόπα Άφρικα (Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου).

Σύμφωνα με τις δοκιμές των τελευταίων ημερών ο Πορτογάλος προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει τον Μπα δίπλα στον Παπασταθόπουλο καθότι ο Κώστας Μανωλάς χρειάζεται ακόμη χρόνο για να βρίσκεται στο 100%, ενώ σε ό,τι αφορά το ανασταλτικό – επιθετικό κομμάτι εκεί δεδομένα θα δούμε τους Εμβιλά – Μπουχαλάκη στα χαφ και τους Μασούρα, Βαλμπουενά κα Βρουσάι πίσω από τον Ελ Αραμπί.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς