24.3 C
Athens

«Μίλαν και Λίβερπουλ θα παρακολουθούν τον Αγκιμπού Καμαρά στο Κόπα Άφρικα»

Ο άσος από τη Νέα Γουινέα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, με τις Μίλαν και Λίβερπουλ να μονομαχούν για την υπογραφή του σύμφωνα με σημερινά (2/1) δημοσιεύματα στην Ιταλία

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι αδιαμφησβήτητα ο παίκτης του Ολυμπιακού με την περισσότερη προσοχή στραμμένη πάνω του μέχρι τώρα στη σεζόν, με ομάδες της Αγγλίας αλλά και «θηρία» της Ευρώπης να μονομαχούν για την υπογραφή του.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία, Μίλαν και Λίβερπουλ θα παρακολουθούν στενά μέσω των σκάουτερ τους τις προσπάθειες του νεαρού άσου του Ολυμπιακού στο επερχόμενο Κόπα Άφρικά, όπου θα αγωνιστεί με τη φανέλας της Νέας Γουινέας.

Τα ιταλικά μέσα και πιο συγκεκριμένα το «calcio mercato» κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον των Μιλανέζων για την περίπτωση του 20χρονου επιθετικού, που κόστισε μόλις 300.000 ευρώ στους Πειραιώτες ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο κυνήγι για την πολύτιμη υπογραφή του Αγκιμπού Καμαρά βρίσκεται και η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα, με τις ομάδες να περιμένουν τις εμφανίσεις του ταλαντούχου άσου στο Κόπα Άφρικα ώστε να κινηθούν ανάλογα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Μέχρι τώρα στη σεζόν, ο Αφρικανός άσος έχει πετύχει 4 γκολ, μοιράζοντας και τέσσερις ασίστ σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς