18.8 C
Athens

Αντετοκούνμπο: Είναι τρελό που έχω 27 triple double, όμως πρέπει να προχωρήσω

Ο ασταμάτητος Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε με στυλ τα 27 triple-double καριέρας, αφήνοντας πίσω του τον Έλτζιν Μπέιλορ που σταμάτησε στα 26 και βρίσκεται πλέον στο κατώφλι του μυθικού Μάικλ Τζόρνταν που είχε 28!

https://athlosnews.gr/mythikos-giannis-neo-rekor-se-triple-double-me-tous-baks-kynigaei-ton-tzorntan-sti-schetiki-lista/

Ο Greak Freak μπορεί να έγραψε (ξανά) ιστορία με τους Μπακς ωστόσο εξακολουθεί να είναι ταπεινός έχοντας ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για νέα κατορθώματα στη συνέχεια της σεζόν.

«Για να είμαι ειλικρινής, είμαι τόσο συγκεντρωμένος σε αυτό που πρέπει να κάνουμε που δεν το κατάλαβα. Είναι ένα απίστευτο κατόρθωμα και κομπλιμέντο να είμαι μαζί με αυτούς τους τύπους, αλλά στο τέλος το αφήνεις στην άκρη και συγκεντρώνεσαι στο επόμενο ματς που είναι απέναντι στο Ντιτρόιτ», είπε ο αρχικά ο Αντετοκούνμπο.

Και πρόσθεσε: «Όσο μεγαλώνω πρέπει να ζω τη στιγμή, να την απολαμβάνω, είναι τρελό να έχω 27 triple double. Θυμάμαι όταν πέτυχα το πρώτο στην 3η σεζόν μου στη λίγκα. Είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Εχουμε να καλύψουμε μία μεγάλη διαδρομή, αλλά πρέπει να εκτιμάμε αυτές τις στιγμές και αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον σωστό τρόπο, θα γίνουν καλά πράγματα. Θέλω να συνεχίσω να δημιουργώ, έγινε πριν από μία ώρα, πρέπει να το αφήσω εκεί και να προχωρήσω. Αυτό κάνω στη ζωή μου και μέχρι στιγμής λειτουργεί μία χαρά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς