24 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Δεν θα κινηθεί για Ντε Λιχτ τον Γενάρη, «θολώνει» το τοπίο με Μοράτα

Η μεταγραφική όρεξη της Μπαρτσελόνα μετά την απόκτηση του Φεράν Τόρες μέσα, που έγινε κι επίσημη πριν λίγες ημέρες, έχει ανοίξει για τα καλά με τους Μπλαουγκράνα να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για 2 ακόμη περιπτώσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών σε άμυνα και επίθεση.

Πιο συγκεκριμένα οι Καταλανοί φαίνεται να ρίχνουν τα δίχτυα τους στην Ιταλία εξετάζοντας από εκεί περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τους σε βασικές θέσεις, με το όνομα που ξεχωρίζει ανάμεσα στους υποψηφίους να είναι αυτό του Άλβαρο Μοράτα. Ο Ισπανός στράικερ της Γιουβέντους δε δείχνει πρόθυμος να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή από το Τορίνο, ωστόσο το «πρέσινγκ» της Μπάρτσα είναι τέτοιο που δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει τα δεδομένα ενόψει του επόμενου κρίσιμου μήνα.

Πάντως, με τα σημερινά δεδομένα ο Μοράτα θα παραμείνει στο ρόστερ των «Μπιανκονέρι» τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα αποφασίσει αν ανανεώσει με τη Γηραιά Κυρία ή θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Την ίδια στιγμή στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ των δύο ομάδων πέφτει και το ενδεχόμενο ανταλλαγής με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του με τους Καταλανούς.

Όσον αφορά τον Ματίας Ντε Λιχτ, η απόφασή του να μείνει στην Ιταλία είναι ειλημμένη, κάτι που θα αναγκάσει την Μπαρτσελόνα να κινηθεί για άλλη περίπτωση κεντρικού αμυντικού μέσα στο 2022.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς