21.5 C
Athens

Μάντζιος: Άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Άρη, στόχος μας η συνεχής εξέλιξη

Άκης Μάντζιος εμπιστευτικό! Ο προπονητής του Άρη έκανε τον δικό του απολογισμό του 2021, που βρήκε τον ίδιο και την ομάδα του για πρώτη φορά μετά από μία 30ετία στην τρίτη θέση της Super League, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο σύμφωνα και με τα λόγια των αντιπάλων του.

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για άκρως επιτυχημένη πορεία των Κιτρίνων στη σεζόν που πέρασε και έδωσε το σύνθημα για μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις μέσα στο νέο έτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ενόψει του 2022 ο Άκης Μάντζιος:

«Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα μας. Καταφέραμε να τερματίσει ο Άρης τρίτος στα πλέι οφ και δεύτερος στην κανονική διάρκεια παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχοντας σταθερότητα και ισορροπία σαν ομάδα. Ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά το 2021».

Για το αν η ομάδα εξελίσσεται: «Σίγουρα εξελίσσεται η ομάδα. Τρεις χρονιές βγήκε στην Ευρώπη και αυτό είναι μια βάση που πρέπει να αποκτήσει η ομάδα. Είναι κάτι σημαντικό. Πρέπει να αποτελέσει βάση και να συνεχίσει να προχωρά και να γίνεται καλύτερη»

Για το ρεκόρ του στον πάγκο του Άρη: «Είναι τιμητικό. Δεν ήταν κάτι που σκεφτόμουν όταν ήρθα. Όταν ήρθα σκεφτόμουν να μπορέσω να βοηθήσω και να εκπληρώσω τους στόχους. Είναι ωραίο. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα αυτά τα ρεκόρ είναι όμορφα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς