21.5 C
Athens

Παντρεύτηκε ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου (pics, video)

Ο γνωστός σπορτκάστερ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Καρολίνα Πελενδρίτου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο γνωστός αθλητικογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου, μαζί με την αγαπημένη του, Καρολίνα Πελενδρίτου, επισφραγίζοντας έτσι έναν μεγάλο έρωτα που γεννήθηκε πριν από επτά χρόνια.

Ο γνωστός σπορτκάστερ και η Κύπρια παραολυμπιονίκης της κολύμβησης παντρεύτηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, στην εκκλησία του Αγίου Φανουρίου στην Αθήνα.

Η Καρολίνα έλαμπε από ευτυχία μέσα στο νυφικό της, που ήταν μια δημιουργία του οίκου Galia Lahav.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλιο πάρτυ σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων της Αθήνας. Το παρών έδωσαν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το νιόπαντρο ζευγάρι άνοιξε το χορό υπό τους ήχους του τραγουδιού «Οταν έχω εσένα» με την κλασική φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου.

Λίγο αργότερα η Καρολίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από το γάμο τους γράφοντας τα εξής:

«Πριν από μερικές ώρες ζήσαμε μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μας! Ήταν μία μαγική , λαμπερή ημέρα και έχουμε πολλές όμορφες ,συγκινητικές, γλυκές, έντονες, γεμάτες χαμόγελο αναμνήσεις να μας συνοδεύουν από εδώ και πέρα! Με πολύ στενά και αγαπημένα μας πρόσωπα, που αγαπάμε και μας αγαπούν, μοιραστήκαμε αυτήν τη μεγάλη χαρά μας. Το γάμο μας!».

Πριν από μερικές ώρες ζήσαμε μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μας! Ήταν μία μαγική , λαμπερή ημέρα και έχουμε πολλές όμορφες ,συγκινητικές, γλυκές, έντονες, γεμάτες χαμόγελο αναμνήσεις να μας συνοδεύουν από εδω και πέρα! Με πολύ στενά και αγαπημένα μας πρόσωπα, που αγαπάμε και μας αγαπούν, μοιραστήκαμε αυτήν τη μεγάλη χαρά μας. Το γάμο μας! #wedding #bride # @galialahav #bridaldress #bridalflowers #flowers #happiness #marriage #unforgetablemoments #? @diamantopoulostudio @gogo_nikiforaki #volvo #theresidence

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karolina Pelendritou (@k.pelendritou) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς