21.2 C
Athens

Ο… πράσινος απολογισμός της χρονιάς από τον Χεζόνια: «Μόνο ΠΑΟ, ελπίζω να σας δω ξανά σύντομα» (pic)

Μάριο Χεζόνια και Παναθηναϊκός πάνε μαζί, τουλάχιστον στο Instagram.

Ο Κροάτης άσος μπορεί να φόρεσε τα πράσινα που τόσο τονίζει ότι αγαπά για μόλις 5 μήνες, ωστόσο η αγάπη του για το «τριφύλλι» βρίσκεται στο ψηλότερο σκαλί των φετινών του αναμνήσεων, με τον ίδιο να αποχαιρετά το 2021 με ένα μήνυμα αγάπης προς τον κόσμο του Παναθηναϊκός, ακόμα και αν στο σήμερα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ούνικς Καζάν στη Ρωσία.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Instragram ο «τρελαμένος» με τον Παναθηναϊκό, Μάριο Χεζόνια:

«Στα γενέθλιά μου έλαβα τα νέα που μου άλλαξαν την ζωή για πάντα. Είχα ένα τηλεφώνημα από την αγαπημένη μου ομάδα και συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό. Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα.

Στην Αθήνα, στους φίλους μου στον Παναθηναϊκό και στους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα κάνατε για μένα και ελπίζω να σας δω ξανά σύντομα. Τρέλα με την πράσινη φανέλα, ΠΑΟ. ΜΟΝΟ! Gate 13.

Η Ρωσία και το Καζάν έχουν κάνει μόνο καλό σε μένα. Λατρεύω να είμαι σε αυτό το υπέροχο γκρουπ παικτών και προπονητών και η δουλειά μας φαίνεται με την βελτίωσή μας σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ούνικς, τον προπονητή, το επιτελείο και όλους τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη τους και ελπίζω να τους ανταμείψουμε το 2022!

Χαρούμενο το νέο έτος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς