18.9 C
Athens

Δημόσιο μήνυμα στήριξης από τη Μακάμπι στον Γιάννη Σφαιρόπουλο

Οι διοικούντες τη Μακάμπι ξεκαθάρισαν οριστικά το τοπίο υποστηρίζοντας πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχίζει κανονικά στον σύλλογο παρά τις οχτώ διαδοχικές ήττες στη Euroleague

Παρά τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ που μιλούσαν για απομάκρυνση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τον πάγκο της Μακάμπι, οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν την παραμονή του.

Η διοίκηση της ισραηλινής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωσε μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών και έβαλε τέλος στη φημολογία τονίζοντας παράλληλα πως θα επιδιώξει ενίσχυση του ρόστερ για να επιστρέψει ο σύλλογος στον σωστό δρόμο.

Η ενημέρωση της Μακάμπι αναφέρει ότι: «Συναντηθήκαμε απόψε και συζητήσαμε την κατάσταση της ομάδας. Θέλουμε να τελειώσουμε τις φήμες και να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα παραμείνει προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Την ίδια ώρα, θα συνεχίσουμε να αναζητάμε τρόπους για να δυναμώσουμε το ρόστερ μας. Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου θέλουν να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πιστούς οπαδούς της ομάδας, πως κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, μέρα και νύχτα, για να την επαναφέρουν στον δρόμο των επιτυχιών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς