18.4 C
Athens

Ψαρράς: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πρωταθλητής ακόμα και στο τάβλι

Το σχόλιό του για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ και το παράπονό του για τα όσα (δεν) έχουν γίνει μέχρι τώρα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου, Γιάννης Ψαρράς.

Ο άλλοτε άσος των Ασπρόμαυρων μίλησε με «σκληρή» γλώσσα για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας που υπηρέτησε κατά το παρελθόν και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού παντού και πάντα, ακόμα και στο… τάβλι!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στο «Metropolis»:

Για το μήνυμα που θέλει να δώσει στα νέα παιδιά: «Στη νεολαία είναι έντονο το θέμα με τα κινητά, στις ακαδημίες παντού. Έχουν χαθεί οι διαπροσωπικές σχέσεις και η τεχνολογία μας έχει απομονώσει».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι αναμενόμενος των προσδοκιών μου μέχρι στιγμής, θα μπορούσε να είχε κάνει κι άλλα πράγματα στην διεκδίκηση του τίτλου. Βέβαια τα έχει πάει καλά στο Κύπελλο και στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να το κάνει σε όλες τις διοργανώσεις. Αν υπήρχε ομάδα τάβλι, θα έπρεπε να είναι πρωταθλητής κι εκεί».

Για τον Μπότο: «Χρειάζεται έναν άνθρωπο να διευθύνει σωστά, είναι σημαντική η εμπειρία του αλλά όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Εχει τις προοπτικές να δημιουργήσει κάτι καλό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς