15.6 C
Athens

Ίρβινγκ: Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την προσμονή, ευγνώμων για την ευκαιρία έστω στα εκτός έδρας ματς

Ο παραμένων ανεμβολίαστος Κάιρι Ίρβινγκ πληροφορήθηκε ότι μπορεί να επιστρέψει ως ενεργό μέλος στην ομάδα των Νετς, ακόμα κι αν δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στις εντός έδρας υποχρεώσεις της, αφού δεν επιτρέπεται η δράση σε ματς της Νέας Υόρκης για όσους αθλητές δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο Αμερικανός άσος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στη δράση, δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία που του δίνεται και υπογράμμισε τη σημασία του να συνεχίζει να παίζει ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Έχασα πολύ χρόνο, περίπου τρεις μήνες. Το κατάλαβα από την πρώτη μου προπόνηση. Χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την προσμονή. Κατάλαβα την απόφασή τους και τη σεβάστηκα. Έπρεπε να μην το αντιμετωπίσω συναισθηματικά. Είδα τα πράγματα από τη δική τους πλευρά, εννοώ από αυτή της ομάδας και των συμπαικτών μου.

Ήμουν προετοιμασμένος να υποστώ τις συνέπειες. Ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας συνέχεια, αλλά δεν έγινε έτσι, για κάποιον λόγο. Όμως τώρα είμαι εδώ και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ακόμη κι αν πρόκειται μόνο για τα εκτός έδρας παιχνίδια, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία», τόνισε αρχικά.

«Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, όπως και όλος ο οργανισμός. Δεν θα πω ψέματα, ήταν δύσκολο για μένα να παρακολουθώ απέξω την ομάδα, με όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Όλος ο κόσμος νιώθει τις συνέπειες του κορωνοϊού. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς