17.7 C
Athens

«Απογοήτευση στη Μακάμπι, αλλά όχι άμεσες αποφάσεις για Σφαιρόπουλο»

Ρεπορτάζ από το Ισραήλ καταγράφει τα όσα χρεώνεται ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχετικά με την κακή παρουσία της Μακάμπι, τονίζοντας ωστόσο πως θα βρίσκεται στον πάγκο της ενόψει Χάποελ την Πρωτοχρονιά

Η κατάσταση έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη στη Μακάμπι έπειτα από την όγδοη σερί ήττα στην Ευρωλίγκα από τη Μονακό στη Γαλλία (82-76) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται σε περίπλοκη θέση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα στο Ισραήλ, οι διοικούντες τη Μακάμπι θα περιμένουν να επιστρέψει η αποστολή στο Τελ Αβίβ για να πάρουν με ηρεμία τις όποιες αποφάσεις με την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού να είναι το πιθανότερο σενάριο. Την Πρωτοχρονιά (1/1) η Μακάμπι παίζει στην Ιερουσαλήμ απέναντι στη Χάποελ και το ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο σε αυτή την αναμέτρηση είναι ανοιχτό.

Παράλληλα, οι Ισραηλινοί κάνουν λόγο για απογοήτευση εντός της ομάδας και κυρίως για την απόδοση των γηγενών παικτών, ενώ προς το παρόν δεν θέλει κανείς στον σύλλογο να πάρει εν θερμώ αποφάσεις.

Έπειτα από την ήττα στη Γαλλία, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως υπάρχει πίεση στην ομάδα και θα πρέπει να μιλήσει με τους παίκτες.

«Πιστεύω πως στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν όσο καλοί στο πρώτο και επιτρέψαμε στη Μονακό να πάρει ένα προβάδισμα. Στα τελευταία τρία λεπτά μπορούσαμε να επιστρέψουμε, αλλά τη χάσαμε την ευκαιρία. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Παλέψαμε ως το τέλος, αλλά υπάρχει πολλή πίεση στην ομάδα γιατί θέλουμε να κάνουμε περισσότερα και δεν παίζουμε όπως θέλουμε. Πρέπει να μιλήσουμε με τους παίκτες και να αλλάξουμε την εικόνα γιατί δεν είναι αυτό το παιχνίδι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς