16.5 C
Athens

Άρης: Ψάχνονται για συναινετική λύση με Ντουάρτε και Μήτρογλου οι Κίτρινοι

Ένα βήμα από την έξοδο βρίσκεται ο ήδη… φευγάτος Μήτρογλου στον Άρη. Ο Έλληνας επιθετικός είναι σα να μην επέστρεψε ποτέ στην Ελλάδα, δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του και «πονοκεφαλιάζει» από το καλοκαίρι τους ανθρώπους του Άρη για το πώς θα γίνει ομαλά ο τερματισμός του συμβολαίου του, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και από τα πιο «βαριά», από οικονομικής άποψης, στο φετινό ρόστερ των Κιτρίνων.

Παράλληλα στο ίδιο μήκος κύματος συνεχίζονται και οι συζητήσεις για συναινετική λύση με τους Ντουάρτε και Χαϊροβιτς, με τον πρώτο να δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να εξοφληθούν άμεσα οι οφειλές του και να αποδεσμευθεί χωρίς κάποιο ποσό αποζημίωσης από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Μήτρογλου, μετά από μόλις 11 συμμετοχές και ελάχιστη συνεισφορά, ο 33χρονος Έλληνας φορ θα αποχωρήσει άμεσα από το Κλεάνθης Βικελίδης καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για τη λύση της συνεργασίας τους βρίσκονται στο τελικό στάδιο και πλέον απομένει μόνο ο οριστικός διακανονισμός των οφειλών του παίκτη, προκειμένου να καλυφθεί το ποσό των 750 χιλιάδων ευρώ της αποδέσμευσης του και να ψαχτεί για τον επόμενο σταθμό της γεμάτης καριέρας του. Είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς