13.2 C
Athens

Έσκασε η «βόμβα» Φεράν Τόρες στην Μπαρτσελόνα!

Ο Τσάβι έψαχνε έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα και προσδώσει άμεσα στο σύνολο και βρήκε ίσως τον καταλληλότερο για αυτόν τον ρόλο μέσω ενός παλιού φίλου.

Ο Φεράν Τόρες, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πεπ Γκουαρδιόλα, ανακοινώθηκε κι επίσημα σήμερα (28/12) από την Μπαρτσελόνα, σε ένα deal συνολικής αξίας 55 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μάντσεστερ Σίτι, που θα τον κρατήσει στο Καμπ Νου μέχρι το 2027 με ρήτρα ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

Σε μία μεταγραφική κίνηση που σίγουρα προκαλεί αίσθηση και είναι «καταδικασμένη» να πετύχει, ο Ισπανός επιθετικός θα συνεχίσει την πλούσια, παρά το νεαρό της ηλικίας του, καριέρα του στο πλάι του Τσάβι και ως ένας από τους παίκτες-κλειδιά της νέας εποχής στην Μπάρτσα, με το συνολικό ποσό του συγκεκριμένου deal να ανέρχεται στα 55 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους για την επίτευξη σημαντικών στόχων.

Εν ολίγοις, ο 22χρονος εξτρέμ είναι θέμα χρόνου να γίνει βασικό γρανάζι των «Μπλαουγκράνα» αποχαιρετώντας τη Σίτι και το Νησί μετά από 43 εμφανίσεις, 17 γκολ και 4 ασίστ και επιστρέφοντα μετά από μία τριετία στην Ισπανία μετά τo παρελθόν του με τη Βαλένθια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς