15 C
Athens

Νίκας: Δεν έκανε κανένα αίτημα ο Ολυμπιακός, θα δείτε ότι η κλήρωση είναι αδιάβλητη

Για τη μέθοδο που θα ακολουθηθεί στη διαδικασία της κλήρωσης της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο υπεύθυνος της διαδικασίας, Κώστας Νίκας, ξεκαθαρίζοντας ότι η κλήρωση θα είναι αδιάβλητη.

Παράλληλα ο Νίκας τόνισε ότι πέραν της σημερινής ανακοίνωσης του ο Ολυμπιακός δεν κατέθεσε κάποιο αίτημα αναφορικά με τις παρατηρήσεις του για την αυριανή (29/12) κλήρωση που θα είναι πλήρως ασφαλής, όπως υπογράμμισε στις δηλώσεις του σε Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης.

«Είναι όλα έτοιμα για την κλήρωση. Δεν με κατηγόρησε σε κάτι ο Ολυμπιακός. Δεν έκανε κανένα αίτημα, ανακοίνωση έβγαλε μόνο. Όταν θα γίνει η κλήρωση θα δείτε ότι η διαδικασία είναι αδιάβλητη. Αύριο στις 14.00 θα γίνει η κλήρωση και εκεί θα βρίσκεται ο πρόεδρος και οι εκπρόσωποι των ομάδων που είναι εμβολιασμένοι. Εκεί θα γίνει και ράπιντ τεστ. Θα βγουν τα ζευγάρια έως και τα ημιτελικά αλλά και ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό. Θα υπάρχει μια κληρωτίδα, θα γυρίζει εκείνη, θα πέφτει το μπαλάκι και θα το ανοίγεις. Δεν μπαίνει χέρι. H κλήρωση θα είναι ασφαλής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς