24.3 C
Athens

Άρης: Κυνηγάει την δύσκολη περίπτωση του Χαμζά Σάκι για τον Γενάρη

Ο Άρης θέλει να κάνει δυναμικό μπάσιμο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη έχει ξεκινήσει τις πρώτες του επαφές με παίκτες κυρίως από την επιθετική γραμμή ώστε να βαθύνει το ρόστερ του με ποιότητα και περισσότερες επιλογές με αφορμή και τη σημαντική απουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο Κόπα Άφρικα.

Μετά τα ονόματα των Μπενραχού και Κονέ από τη Νιμ για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, οι Κίτρινοι φαίνεται να εξετάζουν και την περίπτωση του Χαμζά Σάκι της Οσέρ. Πρόκειται για έναν βραχύσωμο επιτελικό μέσο ηλικίας 25 ετών που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με την ομάδα της Ligue 2 και οι ετήσιες απολαβές του μπορούν να καλυφθούν από μία ομάδα της Super League 1, πόσο μάλλον του «Big-5».

Φέτος μετράει 3 γκολ και 2 ασίστ με την Οσέρ στο πρωτάθλημα της Ligue 2, έχοντας 14 παιχνίδια στα πόδια του με πιο πρόσφατο αυτό με την Χάβρη για το Κύπελλο Γαλλίας. Μιλάμε για έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή, που προς το παρόν δεν έχει δείξει κάποια πρόθεση να αποχωρήσει από τη Γαλλία, σε μία χώρα που κατάφερε να αναδείξει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς