13.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού πριν την αναμέτρηση με το Λαύριο

Τα τέσσερα έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους ανακοινώνουν δύο νέα στα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα τελευταία τεστ που πραγματοποιήθηκαν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Με ανακοίνωσή τους, οι Πράσινοι γνωστοποίησαν πως πρόκειται για δύο μέλη της ομάδας τα οποία ακολουθούν πλέον το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο αριθμός των κρουσμάτων εντός της ομάδας φτάνει πλέον τα τέσσερα, με τα δύο να αφορούν σε μέλη του τεχνικού επιτελείου και τα άλλα δύο σε παίκτες.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου και του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στoν COVID-19, έπειτα από τον τακτικό έλεγχο που διενεργήθηκε.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν το Λαύριο το βράδυ της Δευτέρας (27/12, 20:00) με φόντο την πρόκριση στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς