18.1 C
Athens

Η Πόρτο πάει για τον Σεμέδο με τις ευλογίες του Τικίνιο

Ο Τικίνιο βρέθηκε στην Πορτογαλία και μίλησε για τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η Πόρτο θα κερδίσει πολλά εφόσον τον κάνει δικό της.

Το ζήτημα τηγς μεταγραφής του Σεμέδο στην Πόρτο απασχολεί εδώ και καιρό το ρεπορτάζ των «Δράκων» και οι Πορτογάλοι συχνά πυκνά τον έχουν στα πρωτοσέλιδά τους.

Σήμερα η O’ Jogo φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της δηλώσεις του Τικίνιο τόσο για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, όσο και για την παραμονή του στην Ελλάδα και την εμπειρία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο τικίνιο χαρακτήρισε ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή τον Σεμέδο, τονίζοντας ότι χωράει σε κάθε ομάδα, αφού συνδυάζει τη δύναμη και το πάθος:

«Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, πολύ καλός τεχνικά, έχει καλές μεταβιβάσεις και είναι εξαιρετικός στον αέρα. Μπορώ να πω ότι είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός άνθρωπος», πρόσθεσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο να τεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Πόρτο στο Europa League:

«Θα ήταν καλό και παράξενο μαζί. Φυσικά θα ήθελα να νικήσω, αλλά θα ήταν παράξενο να παίξω εναντίον μίας ομάδας στην οποία έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Θα ήταν ωραίο να συναντήσω πάλι στο δρόμο μου την Πόρτο, μία από τις υποψήφιες ομάδες για την κατάκτηση του τροπαίου φέτος, αλλά η προσδοκία μου θα ήταν να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Στη διοργάνωση υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες και είμαστε κι εμείς εκεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς