19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Η (δεύτερη) ευκαιρία του Μαρτίνς στον Λοβέρα

Οι σημαντικές απουσίες των Γκάρι Ροντρίγκες και Αγκιμπού Καμαρά  λόγω Κόπα Άφρικα οδηγούν τον Πέδρο Μαρτίνς σε άλλες λύσεις ενόψει του δύσκολου προγράμματος μέσα στον Ιανουάριο, με κάποιες από αυτές να προέρχονται μέσα από το ίδιο το ρόστερ των Ερυθρολεύκων.

Πιο τρανταχτή και ταιριαστή περίπτωση αυτή του Μάξι Λοβέρα, ο οποίος θα επιστρέψει την ερχόμενη Πέμπτη από τον δανεισμό του στη Ράσινγκ Κλουμπ και αναμένεται να ενσωματωθεί στις τάξεις των Πειραιωτών ώστε να δοκιμαστεί εκ νέου στου Ρέντη από το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος τεχνικός θα αξιολογήσει από την αρχή την αγωνιστική του κατάσταση σε προπονήσεις και αγώνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αξίζει να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία ή αν οι Πειραιώτες στρέψουν το βλέμμα τους οριστικά προς το μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα για να βρουν τον προσωρινό αντικαταστάτη του άσου από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λοβέρα επιστρέφει στον Πειραιά μετά από 34 συμμετοχές και 5 ασίστ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς