19.9 C
Athens

Πασχαλάκης: «Τελικός το ματς με την Μπενφίκα»

Στον κρίσιμο επαναληπτικό με την Μπενφίκα έστρεψε το βλέμμα του ο ερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά, ώστε να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα με 1-0. Με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, να τονίζει ότι θα πρέπει όλοι στην ομάδα του να στρέψουν την προσοχή τους στην κρίσιμη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης με την Μπενφίκα:

«Ήταν δύσκολο το θέμα διαχείρισης. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα, γιατί κάποιοι παίκτες έπρεπε να κρατήσουν δυνάμεις για το επόμενο. Μας δυσκόλεψαν αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Τελικός το ματς με την Μπενφίκα, θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να περάσουμε στους ομίλους.

Ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση με τους δυο αγώνες. Μας βοήθησε σε αυτό ο προπονητής που μας έβαλε στο κλίμα. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Άλλωστε ο στόχος μας είναι διπλός, να βγούμε πρωταθλητές και να περάσουμε στους ομίλους.

Οι ευκαιρίες που μας έκαναν, είναι θέμα συνολικής λειτουργίας, ενώ υπήρχε και ο παράγοντας κούραση με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Οι τερματοφύλακες είχαν δουλειά σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, ακόμα και στον αγώνα της Μάντσεστερ Σιτι σήμερα. Ήταν ευχάριστο που πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Αυτή η νίκη είναι λιθαράκι για να κερδίσουμε το επόμενο. Ξεκινάει ένας Γολγοθάς και θέλουμε να είμαστε αντάξιοι του ονόματος του ΠΑΟΚ.

Όπως δουλεύουμε με τον προπονητή θα δουλέψουμε και τώρα για τη Μπενφίκα. Πρέπει να περάσουμε στους ομίλους!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς