20.7 C
Athens

Οι Κολομβιανοί στέλνουν στον Ολυμπιακό τον Χόρχε Μαρσίλια για τρία χρόνια

Δεδομένη θεωρούν στην πατρίδα του τη μεταγραφή του 22χρονου αμυντικού στους πρωταθλητές Ελλάδας - Περνά ιατρικά σε μια εβδομάδα αναφέρουν μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα στην Κολομβία

Φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό ενόψει Ιανουαρίου και λόγω των απουσιών που δημιουργούνται λόγω Κόπα Άφρικα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεση του από την 1η Ιανουαρίου τον Κώστα Μανωλά, ωστόσο αποχωρούν για τη μεγάλη διοργάνωση – επίσημα πια – οι Παπέ Σισέ, Γκάρι Ροντρίγκες και Αγκιμπού Καμαρά.

Οι Κολομβιανοί παρουσίασαν την παραμονή των Χριστουγέννων μια μεταγραφή ως… τελειωμένη! Ο λόγος για τον Χόρχε Μαρσίλια της Ντεπορτίβο Κάλι που αγωνίστηκε ως στόπερ και μπορεί να δώσει λύσεις και στη θέση του αριστερού μπακ, εκεί που αναζητά ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός για να δίνει ανάσες στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο 22χρονος Κολομβιανός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Ντεπορτίβο Κάλι και έκτοτε έχει καταγράψει 37 συμμετοχές με απολογισμό δύο τερμάτων. Πριν από την ομάδα της πατρίδας του, έπαιξε στον Παναμά με τη φανέλα της Τάουρο.

Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως: «Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό», κάτι που μένει να φανεί αν θα επαληθευτεί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς