22.6 C
Athens

Φενέρμπαχτσε: Προσπαθεί να «ψήσει» τον Τέρι για αντικαταστάτη του Περέιρα

Μετά την απομάκρυνση του Βίτορ Περέιρα η Φενέρμπαχτσε αναζητάει λύσεις από το πάνω ράφι για την διαδοχή του Πορτογάλου στην άκρη του πάγκου.

Μετά τις φημολογούμενες επαφές των Τούρκων με τον Γιόακιμ Λεβ, στο προσκήνιο ήρθε και το όνομα του Τζον Τέρι μέσω της «Fanatik». Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο τουρκικός σύλλογος έχει επικοινωνήσει ήδη με την πλευρά του Άγγλου κόουτς και πρώην αρχηγού της Τσέλσι προκειμένου να αναλάβει άμεσα τα ηνία της ομάδας, με τον τελευταίο να μένει εντυπωσιασμένος από το πρότζεκτ και να δείχνει θετικός για την επιστροφή του στους πάγκους, για πρώτη φορά μακριά από την Αγγλία.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ο Τέρι θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του και η προοπτική της Φενέρ και γενικότερα της Ευρώπης φαίνεται να τον ενδιαφέρει, με τις τελικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να είναι προγραμματισμένες για τις ημέρες πριν φύγει το 2021, ώστε να γίνει γνωστό εάν τελικά ο Τέρι καθίσει σε δεύτερο πάγκο ομάδας μετά από αυτόν της Άστον Βίλα και για πρώτη φορά με τον ρόλο του πρώτου προπονητή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς