19.7 C
Athens

Ανακοινώνεται την Τρίτη (28/12) από την Μπαρτσελόνα ο Φεράν Τόρες

Ο Τσάβι έψαχνε έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα και προσδώσει άμεσα στο σύνολο και βρήκε ίσως τον καταλληλότερο για αυτόν τον ρόλο μέσω ενός παλιού φίλου.

Ο Φεράν Τόρες, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πεπ Γκουαρδιόλα, ετοιμάζει από τώρα βαλίτσες για το Καμπ Νου σε μία μεταγραφική κίνηση που σίγουρα προκαλεί αίσθηση και είναι «καταδικασμένη» να πετύχει.

Ο Ισπανός άσος, που αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη (28/12) στη Βαρκελώνη για το τυπικό σκέλος της ολοκλήρωσης του deal και την επίσημη παρουσίασή τους, θα συνεχίσει την πλούσια, παρά το νεαρό της ηλικίας του, καριέρα του στο πλάι του Τσάβι, ως ένας από τους παίκτες-κλειδιά της νέας εποχής στην Μπάρτσα. Το συνολικό ποσό του συγκεκριμένου deal ανέρχεται στα 55 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους για την επίτευξη σημαντικών στόχων.

Εν ολίγοις, ο 22χρονος εξτρέμ είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα από τους «Μπλαουγκράνα» αποχαιρετώντας τη Σίτι και το Νησί μετά από 43 εμφανίσεις, 17 γκολ και 4 ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς