16.4 C
Athens

ΤιναφτόρεΚουτσιαύτη; Είναι ένα «προαποφασισμένο» πέναλτι

Ο Κουτσιαύτης έδωσε ένα πέναλτι «προαποφασισμένο» από την… περσινή σεζόν στον ΠΑΟΚ

Το πέναλτι που σφύριξε ο Αρτινός διαιτητής Κουτσιαύτης υπέρ του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα, δεν ήταν. Ο Πρίγιοβιτς έχει αρχίσει να πέφτει, πριν έρθει σε επαφή με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο του Αστέρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν πέφτει από ανατροπή.

Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο είναι πως το αποφάσισε αυτό ο Κουτσιαύτης; Γιατί το έδωσε, ενώ δεν ήταν σίγουρος; Τα πράγματα είναι πολύ απλά και το FWS.GR θα προσπαθήσει να το εξηγήσει, χωρίς κραυγές και «μαϊμούδες».

Για να κρίνετε τον Κουτσιαύτη, φορέστε τα παπούτσια του. Έχει στο μυαλό του τα περσινά της Τούμπας με το ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα στο ματς με την ΑΕΚ και ό,τι ακολούθησε, με την τιμωρία του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη.

Αν ο διαιτητής Κουτσιαύτης δεν έδινε αυτό το πέναλτι, το πιο πιθανό να γινόταν «επανάσταση» στη Θεσσαλονίκη. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο διαιτητής έχει προαποφασίσει τι θα δώσει σε ενδεχόμενη αμφισβητούμενη φάση. Θα την έδινε υπέρ του ΠΑΟΚ, όπως κι έγινε.

Δυστυχώς, ο Κουτσιαύτης ακολούθησε τη λογική των «συμβιβασμών», όπως όλοι σχεδόν οι συνάδελφοί του, χρόνια τώρα. Αυτό θα έπρεπε να εξαλείψει ο Περέιρα στο σεμινάριο που έγινε στο Καρπενήσι. Δεν το κατάφερε, είναι προφανές.

 

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς