19.9 C
Athens

O’ Jogo: «Στην Πορτογαλία για διακοπές ο Σεμέδο, περιμένει τη μεταγραφή του στην Πόρτο»

Οι Πορτογάλοι επιμένουν να ασχολούνται καθημερινά με την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, θεωρώντας ειλημμένη την απόφαση του Πορτογάλου στόπερ να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο, εφόσον πρώτα επέλθει η συμφωνία μεταξύ των «Δράκων» και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, ο στόπερ των Ερυθρολεύκων βρίσκεται από την Πέμπτη στην πατρίδα του για τις λιγοστές διακοπές που δικαιούται και ελπίζει να μείνει εκεί και μετά τον Γενάρη για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Πόρτο.

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται για άλλη μια φορά οι διαφορές που εντοπίζονται στο οικονομικό κομμάτι στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων για τον Σεμέδο, με τον Ολυμπιακό να ζητά 6 εκατομμύρια ευρώ και άμεση πώληση, ενώ οι Πορτογάλοι ψάχνονται για δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι που θα αγγίζει τα 5,5 εκατ. ευρώ.

Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά στις αρχές του νέου έτους, όταν και θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα, με τον Σεμέδο να μην υπολογίζεται από τον Μαρτίνς, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουμε δει φέτος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς