20.8 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός παραμένει μια από τις πιο καυτές ομάδες της Ευρώπης»

Η Euroleague αποθεώνει τον Ολυμπιακό για τη νίκη του στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι παραμένει μια από τις πιο καυτές ομάδες στη διοργάνωση.

Στο σχόλιό της για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ η διοργανώτρια αρχή σημειώνει ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι σε φόρμα έχοντας έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια τους, τονίζοντας την ανωτερότητα των παικτών του Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα γράφει η Euroleague στη σελίδα της:

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε μία από τις πιο καυτές ομάδες της Euroleague με τη νίκη με 65-84 στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε προβάδισμα 16 πόντων στο δεύτερο δεκάλεπτο και είχε διαφορά 15 πόντων στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου προτού ο Παναθηναϊκός το ροκανίσει στους 3.

Όμως ο Ολυμπιακός ξέφυγε στο τελευταίο τέταρτο για την έκτη του νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια του.

Οι Κόκκινοι βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 12-5, συμπεριλαμβανομένων τριών νικών στα τέσσερα τελευταία μακριά από την έδρα τους. Ο ΜακΚίσικ και ο Ντόρσεϊ σημείωσαν αμφότεροι από 18 πόντους για να προηγηθούν του Ολυμπιακού, ενώ ο Κώστας Σλούκας είχε 16 πόντους και 6 ασίστ και ο Βεζένκοφ σημείωσε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός έχασε το τρίτο σερί παιχνίδι εντός έδρας και έπεσε στο 4-13. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σημείωσε 17 πόντους με 7 ασίστ και ο Γεώργιος Παπαγιάννης έκανε double-double 14 πόντους και 11 ριμπάουντ συν 5 τάπες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς