12.5 C
Athens

Γκουαρδιόλα: Δεν αρκούν οι λέξεις, πρέπει να κάνουμε απεργία!

Ενοχλημένος με την κατάσταση που επικρατεί στην Premier League λόγω της boxing day και των λιγοστών ημερών ξεκούρασης είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ανοιχτά τα παράπονά του προς την αγγλική Λίγκα για το γεγονός ότι δεν υπολογίζουν την επιβάρυνση των παιχτών αλλά και των σωματείων μπροστά στις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και έδωσε το σύνθημα για… απεργία εφόσον δεν αλλάξει κάτι ριζικά στην όλη υπόθεση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο φανερά ενοχλημένος Καταλανός τεχνικός:

«Οι παίκτες και οι προπονητές όλοι μαζί, χρειάζεται να κάνουν απεργία ή κάτι άλλο, γιατί οι λέξεις από μόνες τους δεν θα είναι αρκετές. Δεν πρόκειται να λυθεί επειδή η UEFA, η FIFA, η Premier League, τα τηλεοπτικά δίκτυα, η επιχείρηση είναι πιο σημαντική από την ευτυχία των ανθρώπων. Εδώ, όλοι αποφασίζουν για τους εαυτούς τους.

Μιλάμε για την ευτυχία των παικτών, αλλά αυτή είναι η μόνη χώρα που δεν αποδέχεται πέντε αλλαγές. Έχουμε μόνο τρεις. Είναι πολύ καλύτερες οι πέντε αλλαγές, με την ποσότητα των παιχνιδιών που παίζουμε. Αλλά η Premier League ή οι ομάδες αποφάσισαν όχι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς