19.1 C
Athens

Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ ο Ντεμπελέ

Στα «δίχτυα» των εκατομμυρίων της Νιουκάστλ ο Ντεμπελέ.

Ο Γάλλος άσος δεν δείχνει να συμμορφώνεται με τους κανόνες του Τσάβι, εξακολουθεί να είναι άφαντος στο αγωνιστικό κομμάτι της Μπαρτσελόνα και οι σειρήνες από την Αγγλία και το Νιουκάστλ αρχίζουν να ηχούν δυνατά στα αυτιά του.

Συγκεκριμένα οι «Καρακάξες» που έχουν μπει σε μία νέα εποχή με τους Σαουδάραβες επενδυτές αλλά εξακολουθούν να προβληματίζουν με την εικόνα τους στο χορτάρι αναμένεται να προσεγγίσουν τον Ντεμπελέ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα προκειμένου να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

Σύμφωνα με τον έγκριτο σε θέματα μεταγραφών δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Ασπρόμαυροι της Αγγλίας βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Ντεμπελέ ενόψει του Ιανουαρίου, με την Μπαρτσελόνα να μοιάζει πρόθυμη να τον παραχωρήσει για ένα ποσό κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ, ειδικότερα από τη στιγμή που είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Φεράν Τόρες.

Ο Τσάβι θέλει να κρατήσει τον παίκτη στο Καμπ Νου, η διοίκηση των Καταλανών έχει ανάγκη τα έσοδα και το μεταγραφικό παζάρι καλά κρατεί…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς