16.7 C
Athens

Τσιμίκας: Ξέσπασε με ελληνικές βρισιές στον διαιτητή του Λίβερπουλ – Λέστερ (vid)

Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με 3-1 από την Λέστερ όμως στο τέλος άφησε τη βαριά φανέλα της και την ποιότητα των παικτών της να κάνει όλη τη δουλειά παίρνοντας μία επική και ανέλπιστη, έτσι όπως πήγε το ματς, πρόκριση επί της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς.

ι Ρεντς προκρίθηκαν μέσω της ψυχοφθόρας διαδικασίας των πέναλτι (5-3) μετά και το 3-3 της παράτασης στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ, με τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται για 80 λεπτά έχοντας εξαιρετική παρουσία όχι τόσο στο αμυντικό όσο στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του.

https://athlosnews.gr/ekstasiasmenos-o-tsimikas-afta-mono-sto-anfilnt-pic/

Ο Έλληνας άσος έζησε πολύ έντονα μία ακόμη ξεχωριστή βραδιά στο Άνφιλντ, που ως γνωστόν «δημιουργεί» τις πιο αξέχαστες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις. Ωστόσο, πριν φτάσουμε στην ισοφάριση του Μιναμίνο, ο Έλληνας μπακ έδειχνε να έχει πολλά νεύρα με τον διαιτητή της αναμέτρησης, ειδικότερα σε μία φάση που του καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ πάνω στον Ολμπράιτον. Εκεί ξέσπασε και «στόλισε» τον Άγγλο ρέφερι με τα γνωστά ελληνικά βρισίδια.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο παρακάτω:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς