23.3 C
Athens

Δεν κλήθηκε στην αποστολή του Μαρόκο για το Κόπα Άφρικα ο Ελ Αραμπί!

Χωρίς το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για το Κόπα Άφρικα η εθνική του Μαρόκο, καθώς ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν συμπεριέλαβε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στις κλήσεις του

Χωρίς τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα παραταχθεί στο επερχόμενο Κόπα Άφρικα το Μαρόκο. Ο άσος του Ολυμπιακού δεν κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, παρά την εξαιρετική σεζόν που διανύει και έτσι δεν θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ερυθρολεύκων μέσα στον Ιανουάριο.

Η αποστολή της εθνικής του Μαρόκο:

Ευχάριστη έκπληξη για τον Ολυμπιακό, τεράστια αδικία για τον Ελ Αραμπί! Ο Μαροκινός «killer», όπως έγινε γνωστό σήμερα (23/12) δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της εθνικής του ομάδας στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα του ερχόμενου Ιανουαρίου, καθώς ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του, προτιμώντας παίκτες όπως τους Ελ Χαντάντι και Μπουφάλ.

Η είδηση, πάντως, είναι ότι ο πιο φορμαρισμένος Μαροκινός στράικερ τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη γιορτή του αφρικανικού ποδοσφαίρου, δίνοντας μία πολύτιμη ανάσα στον Μαρτίνς, ο οποίος θα μπορεί να τον υπολογίζει για τα παιχνίδια του Ιανουαρίου αλλά και του Φεβρουαρίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς