19.1 C
Athens

Πίρσμαν: Απογοητεύτηκα που δεν πήγα στον Άρη το καλοκαίρι, θα ήταν βήμα εξέλιξης για εμένα

Ο Μάρβιν Πίρσμαν, σε συνέντευξή του σε βέλγικη ιστοσελίδα, αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα από τη μεταγραφή του στον Άρη, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν τέτοιες που δεν το επέτρεψαν να κάνει ένα «βήμα εξέλιξης για την καριέρα του», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βέλγος αμυντικός στη συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του στάθηκε στους λόγους που δεν προχώρησε ποτέ η μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς, προαναγγέλοντας πιθανή αποχώρησή του από τους Γιαννιώτες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το ζήτημα της μεταγραφής του στον Άρη:

«Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από τον Άρη αλλά ο ΠΑΣ ζήτησε υψηλό οικονομικό αντάλλαγμα. Παρά την ακύρωση αυτής της μεταγραφής μπορώ το καλοκαίρι να αποχωρήσω ως ελεύθερος. Πιθανή είναι η μεταγραφή μου και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μ’ ενδιαφέρει.

Προτιμώ να τελειώσω τη σεζόν σε μέρος με τις καλύτερες συνθήκες. Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι απογοητεύτηκα που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Παρότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία, θα ήταν ένα βήμα μπροστά σε επίπεδο συλλόγου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς