16.8 C
Athens

Καζάζης: Ήμασταν αυτοκαταστροφικοί, όμως μπορούσαμε κι εμείς να κερδίσουμε με 3-0 σετ

Με κακή εμφάνιση ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 από τον Φοίνικα Σύρου στη Ρόδο και οι Κυκλαδίτες πανηγύρισαν το πρώτο Super Cup στην ιστορία τους.

Ο Δημήτρης Καζάζης μιλώντας στην ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν αυτοκαταστροφική και μονοδιάστατη, ωστόσο τόνισε πως θα μπορούσε και ο Ολυμπιακός να κερδίσει λόγω των μικρών διαφορών στα σετ.

 

Αναλυτικά όσα είπε: «Θα το θυμόμαστε για καιρό αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν αυτοκαταστροφικοί. Καταφέραμε να χάσουμε και 3-0 μάλιστα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν μας. Στα δύο πρώτα σετ είχαμε τον έλεγχο, με δικά μας λάθη η Σύρος ουσιαστικά “έκλεψε” δίκαια το Σούπερ Καπ.

Δεν είχαμε επιλογές στην επίθεση εκτός του Μιγιαΐλοβιτς που πάλευε μόνος. Έπρεπε να κρατήσουμε υποδοχή. Ήμασταν μονοδιάστατοι. Παρόλα αυτά, μπορούσαμε να κερδίσουμε εμείς και μάλιστα με 3-0 σετ. Με τα μπορεί δεν κερδίζεις, οπότε δίκαια και άξια η Σύρος πήρε το Σούπερ Καπ. Χρειάζεται να γίνουν πολλά πράγματα στη συνέχεια. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς