23.8 C
Athens

Ταουσιάνης: Μεγάλος σεβασμός στους ποδοσφαιριστές που έχουμε

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, έπειτα από την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Γιάννης Ταουσιάνης, στάθηκε στην δυσκολία του αγώνα και εξέφρασε την υπερηφάνια του για τους παίκτες του και την επίδοση τους στο Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: Εξαρχής είπαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα το φαβορί για το σημερινό παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 30 λεπτά που βγάλαμε έτσι κάποια απειρία ή φόβο, από κει και πέρα δηλώνουμε ευχαριστημένοι με το πρόσωπο που είχαμε σαν ομάδα.

Γενικά μένουμε ευχαριστημένοι από την πορεία μας στο θεσμό του Κυπέλλου και θεωρούμε ότι το γεγονός πως κερδίσαμε ομάδες Superleague στους προηγούμενους γύρους είναι από μόνο του μία διάκριση. Μεγάλο σεβασμό σε αυτό το γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχουμε για αυτές τις μέρες μέχρι τώρα και μεγάλη πίστη ότι μπορούν να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν οι οποίοι δεν είναι άλλοι από του να παίζουμε του χρόνου σε τέτοια γήπεδα.

Οι ευχές του για το 2022: Εύχομαι καταρχήν στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και πολλές επιτυχίες στην Ευρώπη, ώστε να βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο φυσικά Καλά Χριστούγεννα, Καλές γιορτές και υγεία πάνω από όλα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς