14.4 C
Athens

Τούχελ: Δεν θα κουνήσω ποτέ το δάχτυλο σε ανεμβολίαστο, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του

Θέση για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού πήρε ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τόυχελ, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο πλέον αρμόδιος για να σχολιάσει το συγκεκριμένο ζήτημα ή να αλλάξει τη γνώμη κάποιου, καθώς βάσει του χαρακτήρα του δεν θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία να κουνήσει το χέρι σε ανεμβολίαστο, ούτε και να υποβάλει σε υποχρεωτικό εμβολιασμό κάποιον ποδοσφαιριστή του, σε αντίθεση με τις απόψεις του συμπατριώτη του Γιούρκεν Κλοπ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Λονδρέζων πριν το αποψινό (22/12) ματς με την Μπρέντφορντ:

«Δεν θέλω να εμπλακώ στο να δείχνω το δάχτυλο και να πηγαίνω για… κυνήγι ανεμβολίαστων. Είναι μια επιλογή που πρέπει να γίνει. Μπορώ να έχω άποψη, αλλά κι ένας παίκτης μπορεί επίσης να έχει άποψη. Δεν μπορούμε να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν και δεν θα αλλάξω γνώμη για αυτό. Έχουμε ki εμβολιασμένους παίκτες που είναι θετικοί. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Πήρα την απόφαση για τον εαυτό μου και αυτό ήταν. Υπάρχουν ειδικοί σε αυτή τη χώρα και σε όλη την Ευρώπη. Ρωτήστε τους και ρωτήστε εμένα για το ποδόσφαιρο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς