18.2 C
Athens

Ultras 3: Κάλεσμα με αιχμές στους οπαδούς της Αναγέννησης να βρεθούν στο γήπεδο

Η Αναγγένηση Καρδίτσας δίνει αύριο (22/12) την δική της μάχη για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Άγιο Νικόλαο.
Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας αποφάσισαν να απευθύνουν κάλεσμα στους υποστηρικτές του συλλόγου, ζητώντας τους να παραβρεθούν σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι.
Παράλληλα, οι Ultras 3 άφησαν αιχμές για τις κατά περιόδους γκρίνιες, λέγοντας πως για τους ίδιους το κλαμπ δεν χάνει ποτέ
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ανάρτηση:
«Μετά από κάποιες δύσκολες χρονιές με την αγαπημένη μας ομάδα να έχει γίνει σάκος του μποξ τρώγοντας πεντάρες στα γήπεδα της Γ Εθνικής και έπειτα να τριγυρνάει στα χωράφια του τοπικού της Καρδίτσας, δύο λοκνταουν με το κόσμο να φτάνει στα τάρταρα, τον Ιανό που προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές στη πόλη και ακόμη κάποιοι που μέχρι πρότινος δεν άφηναν τον καναπέ του σπιτιού τους φέτος γκρινιάζουν με την πρώτη ήττα που από το Σεπτέμβρη ΟΛΟΙ μαζί καταφέραμε ότι δεν είχαμε κάνει τα τελευταία χρόνια μαζεμένα.
Σαν οργανωμένοι οπαδοί αυτής της ομάδας έχοντας στηρίξει με κάθε κόστος σε όλες τις κατηγορίες θέλουμε να δώσουμε το σύνθημα της ‘νίκης’ ακόμη και αν χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Γιατί για εμάς η δικιά μας ΑΣΑ δεν χάνει ποτέ !
Θέλουμε να αφήσουμε τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και για εμάς το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων θα ήταν μια πρόκριση στο κύπελλο. Αύριο λοιπόν 3 ώρα στο σπίτι μας έχουμε ακόμη ένα ραντεβού με την ιστορία, ένα ματς για το οποίο ο λαός της Αναγέννησης διψάει και θέλει να πάρει μια διάκριση στο συγκεκριμένο θεσμό.
Καλούμε όλο το κόσμο παρότι μεσοβδόμαδα να ρθει μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει την ομαδάρα μας χωρίς γκρίνιες και σχολιασμούς αλλά με το κασκόλ στο λαιμό συνθήματα παλαμάκια.
Δίνουμε ραντεβού απο νωρίς στο γνωστό σημείο !
Εμπρός καμάρια μου εμπρός λιοντάρια μου.

Φόρτσα ΑΣΑ»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς