17.1 C
Athens

Sky Sports: Στις κορυφαίες μεταγραφές της Premier League ο Ζοσέ Σα

Ο Ζοσέ Σα σε διάστημα λίγων μηνών έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Γουλβς, δεχόμενος ελάχιστα τέρματα την φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Πορτογάλου μπορεί να μην τα πηγαίνει τόσο καλά σε συλλογικό επίπεδο (8η με ματς περισσότερα), ωστόσο ο ίδιος όχι μόνο σώζεται από το «ναυάγιο» αλλά έχει βρει ήδη την… Ιθάκη του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην κίπερ του Ολυμπιακού αποτελεί μία από τις κορυφαίες φετινές μεταγραφές της Premier League, σύμφωνα με το Sky Sports.

«Ο Ζοσέ Σα έφτασε ως ένας 28χρονος χωρίς περγαμηνές, ο οποίος ήρθε από τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του Ρούι Πατρίσιο στη Γουλβς. Όμως, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας εξελίχθηκε σε «αποκάλυψη» του Μολινό και πρέπει να θεωρείται ως μία από τις μεταγραφές της σεζόν.

Η Γουλβς έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ – και ένα από αυτά ήταν ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Η Λύκοι «τρέχουν» το τρίτο καλύτερο αμυντικό ρεκόρ στον πρωτάθλημα και ο Σα αξίζει τεράστια εύσημα για τον ρόλο του σε αυτό.

Στατιστικά, τα δεδομένα αναμενόμενων γκολ υποδηλώνουν ότι έχει αποτρέψει περισσότερα γκολ από οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακα», ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοφιλής ιστοσελίδα, για τον 28χρονο πορτιέρε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς