21.2 C
Athens

Στις χειρότερες χειμερινές μεταγραφές της Premier League ο Μήτρογλου

Όταν τον Ιανουάριο του 2014 ο Κώστας Μήτρογλου ολοκλήρωνε την μεταγραφή του στην Φούλαμ, κανείς δεν περίμενε πως θα ολοκλήρωνε την θητεία του ως μία αποτυχημένη μεταγραφή.

Κι όμως, ο Έλληνας επιθετικός μετά από ένα κακό πρώτο εξάμηνο γυρόφερνε σε ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός, ώσπου τελικά το 2016 έφυγε με μεταγραφή για την Μπενφίκα.

Στο αφιέρωμα, λοιπόν, που έκανε το Sports Bible, για τις χειρότερες μεταγραφές που έλαβαν χώρα τον χειμώνα, ο νυν σέντερ φορ του Άρη βρίσκεται στην 6η θέση της λίστας.

«Μια ακόμα μεταγραφή «πανικού» από έναν σύλλογο που αντιμετώπιζε προβλήματα με τον υποβιβασμό. Η Φούλαμ ξόδεψε το ποσό ρεκόρ των 12 εκατομμυρίων λιρών, για να πάρει τον Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό το 2014.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες από την άφιξή του, έγινε σαφές ότι οι Κότατζερς είχαν κάνει ένα τεράστιο λάθος. Ο Μήτρογλου πάλευε με τραυματισμούς και μέχρι να κάνει το ντεμπούτο του για τον σύλλογο στα τέλη Φεβρουαρίου, ήδη η ομάδα είχε αντικαταστήσει έναν προπονητή.

Τα προβλήματα φυσικής κατάστασης συνέχισαν να ταλανίζουν τον Μήτρογλου, ο οποίος πραγματοποίησε μόλις τρεις εμφανίσεις εκείνη τη σεζόν, χωρίς τέρμα. Και αφού η Φούλαμ υποβιβάστηκε, ο επιθετικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό την επόμενη χρονιά.

«Αυτός ο γα@@@@νος, δεν σταματούσε να τρώει. Ήταν ένα χοντρό αγόρι. Κάθε φορά που τον έβλεπες, θα περπατούσε στο γήπεδο με μια μπάρα πρωτεΐνης!», είχε αναφέρει ο πρώην μέσος της ομάδας Στιβ Σίντουελ», έγραψε στο άρθρο της η δημοφιλής αγγλική ιστοσελίδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς