16.5 C
Athens

Σε καραντίνα μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου η Αρμάνι!

Με έξι κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της, η Αρμάνι μπαίνει σε καραντίνα και οι αναμετρήσεις με Ζαλγκίρις και Βίρτους Μπολόνια δεν θα πραγματοποιηθούν - Οι Ιταλοί θα υποδεχθούν τη Μακάμπι στις 29/12 εφόσον δεν υπάρξει νέα διασπορά του ιού που θα οδηγήσει σε αναβολή

Με ανακοίνωσή της η Αρμάνι Μιλάνο επιβεβαιώνει ότι έξι μέλη της ομάδας είναι θετικά στον κορωνοϊό και πληροφορεί ότι ο σύλλογος μπαίνει σε καραντίνα έως τις 27 Δεκεμβρίου, όταν θα ξανακάνουν διαγνωστικά τεστ τα μέλη της!

Ο σύλλογος έδωσε στη δημοσιότητα την απάντηση που πήρε από τις Υγειονομικές Αρχές, η οποία αναφέρει:

«Σε σχέση με την ταχεία εξάπλωση της επιδημίας Covid από την οποία έχουν προσβληθεί έξι μέλη της ομάδας και λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση και την έντονη αύξησης των λοιμώξεων, όπως και την πιθανή κυκλοφορία πιο μεταδοτικών παραλλαγών, διατάσσουμε την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων και την κατ’ οίκον καραντίνα για τα μέλη της ομάδας. Η αθλητική δραστηριότητα μπορεί να συνεχιστεί στις 27 Δεκεμβρίου, μετά τη διενέργεια αρνητικού τεστ αντιγόνου τρίτης γενιάς και ταυτόχρονου μοριακού ελέγχου».

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει την Euroleague να μεταθέσει την ημερομηνία του αγώνα, κάτι που ήταν γνωστό από το πρωί της Τρίτης 21/12. Παράλληλα, αναβάλλεται και η αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια και μένει να φανεί τι θα συμβεί με την αναμέτρηση με τη Μακάμπι στις 29 του ίδιου μήνα.

https://athlosnews.gr/o-koronoios-apodekatise-tin-armani-exi-krousmata-kai-pros-anavoli-o-agonas-me-ti-zalgkiris/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς