24.3 C
Athens

Eργοτέλης: Πρόστιμο 4.000 ευρώ για αναγραφή προπονητή ο οποίος δεν είχε δελτίο πιστοποίησης

Πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ δέχτηκε η ΠΑΕ Εργοτέλης για μη αναγραφή και πρόσληψη προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης.

Παράλληλα το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Όργανο της Super League 2 απάλλαξε τις Ξάνθη και Ολυμπιακό Βόλου για το ίδιο αδίκημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 28.11.21 με ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας)

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ Π.Ο. τις χρηματικές ποινές α) 1500€ και β) 500€. Συνολική χρηματική ποινή 1.200 € (αγώνας 27.11.21 με ΠΑΕ ΑΕΛ).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τη χρηματική ποινή 4.000€ (αγώνας 27.11.21 με ΠΑΕ Καλαμάτα)

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 28.11.21 με ΠΑΕ Αλμωπό Αριδαίας)»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς