21.8 C
Athens

Η Γουινέα δεν κάλεσε τον Μαντί Καμαρά στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα – Μέσα ο Αγκιμπού

Η αγωνιστική πτώση του Μαντί Καμαρά έχει επιπτώσεις και στην εθνική ομάδα της χώρας του, αφού ο μέσος του Ολυμπιακού δεν κλήθηκε στην αποστολή της Γουινέας για το Κόπα Άφρικα.

Ο Μαντί Καμαρά φέτος έχει μείνει μακριά από τον καλό του εαυτό και η απόδοσή του δεν είναι αυτή που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Αυτό φαίνεται ότι παρατήρησε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γουινέας, ο οποίος δεν τον συμπεριέλαβε στους παίκτες που θα αγωνιστούν στο προσεχές Κόπα Άφρικα.

Ο Καμπά Ντιαβαρά αποφάσισε να μην του δώσει μια θέση στην εθνική, αντίθετα έχει κανονικά στα πλάνα του τον Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Μαντί φέτος δεν βγάζει το αγωνιστικό πρόσωπο που τον έκανε ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της Ερυθρόλευκης μηχανής τα τελευταία χρόνια, κάτι που όπως επεσήμανε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αγώνα με τη Λαμία, οφείλεται κυρίως στον ίδιο!

Ο προπονητής του στον Ολυμπιακό σε ερώτηση που του έγινε απάντησε ότι θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να δουλέψει περισσότερο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις κλήσεις του Ντιαβαρά στην εθνική Γουινέας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς