19.9 C
Athens

Με μόλις 14 γκολ παθητικό ο Ζοσέ Σα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους κίπερ της Premier League!

Με 7 clean sheets και μόλις 14 γκολ παθητικό σε 18 αγώνες πρωταθλήματος, ο Ζοσέ Σα έχει αποδείξει ότι αποτέλεσε την πιο πετυχημένη καλοκαιρινή μεταγραφή της Γουλβς, μετά από μία γεμάτη τριετία με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος κίπερ προσφέρει τεράστια ασφάλεια στα γκολποστ των Λύκων και μετά τη νέα λευκή ισοπαλία με την Τσέλσι στο «Μολινό» κράτησε για έβδομη φορά στη σεζόν ανέπαφη την εστία του, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση, μετά και από αυτήν στο Έτιχαντ κόντρα στη Σίτι, όταν νικήθηκε μόνο από τα 11 βήματα διά ποδός Στέρλινγκ.

Η απόλυτη ισορροπία της Γουλβς στα «όσα βάλουμε, τόσα θα φάμε» εφαρμόζεται πλήρως μέχρι τώρα στη σεζόν, με την ομάδα του Μπρούνο Λάζε να μετράει 13 γκολ υπέρ και 14 κατά μετά το πέρας των 18 πρώτων αγωνιστικών στο Νησί.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και κοινός παράγοντας σε όλα αυτά τα ματς ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, που έχει αφήσει ήδη το στίγμα του στο πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα του πλανήτη. Πλέον, βρίσκεται στην πέμπτη θέση των τερματοφυλάκων με τα περισσότερα clean sheets στην Αγγλία, πίσω μόνο από τους «μεγάλους»: Ράμσντεϊλ (8), Μεντί (8), Άλισον (9) και Έντερσον (10).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς