21.5 C
Athens

Θέλει να «δέσει» στο Μάντσεστερ τον Κανσέλο ο Γκουαρδιόλα

Ο Ζοάο Κανσέλο βρίσκεται σε τρομακτική φόρμα με 3 γκολ και 7 ασίστ τη φετινή σεζόν και ο δρόμος προς την ανανέωση με τη Μάντσεστερ Σίτι ανοίγει διάπλατα, μετά και από την εντολή του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός έχει ήδη μεταφέρει την επιθυμία του για πολυετή ανανέωση του Κανσέλο στη διοίκηση των Πολιτών, που ως γνωστόν σπανίως του χαλάει χατίρι. Και πώς να του χαλάσει; Ο Πορτογάλος μπακ πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και αποτελεί παίκτη-κλειδί για τη Σίτι, η οποία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην Αγγλία.

Σύμφωνα με τον έγκριτο σε θέματα μεταγραφών δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Πολίτες του Μάντσεστερ θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με την πλευρά του Κανσέλο από το νέο έτος με τη προοπτική ενός νέου deal με πολυετές συμβόλαιο και αυξημένες απολαβές.

Μέχρι τώρα εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι διαπραγματεύσεις θα κυλήσουν ομαλά και ο Πορτογάλος αμυντικός θα συνεχίσει τις ποδοσφαιρικές του παραστάσεις στο Νησί και σε ένα πρωτάθλημα που του ταιριάζει απόλυτα για πολλά χρόνια ακόμη. Ίδωμεν…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς