21.8 C
Athens

ΠΑΟΚ: Εγκρίθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Με Γενική Συνέλευση στο γήπεδο της Τούμπας ξεκίνησε την εβδομάδα των Χριστουγέννων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πρωί της δευτέρας 20/12 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του ΔΣ, όπου εγκρίθηκε ΑΜΚ ύψους 5.000.000 ευρώ, η οποία θα γίνει μέσω καταβολής μετρητών και καταθέσεις, έκδοσης νέων μετοχών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Το «παρών» έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος.

Όπως ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης η πανδημία επηρέασε τα έσοδα, ενώ ο κ. Πανοζάχος παίρνοντας τον λόγο, είπε: «Η αξία της μετοχής, αυξήθηκε και κοστίζει 6 λεπτά, ενώ στο ξεκίνημα της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, ήταν μηδενική. Σήμερα, τα κεφάλαια της εταιρίας, έχουν αξία 24.7 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό, που δείχνει ότι η εταιρία δεν έχει τόσο μεγάλες ανάγκες.

Τα έσοδα της χρήσης είναι αυξημένα και φτάνουν τα 38.94 εκατ. κι όλα μαζί συνολικά, τα 52 εκατ. Το ποδοσφαιρικό τμήμα αξίζει 45.2 εκατ., ενώ οι ζημιές είναι στα 3.76 εκατ., που αποτελεί ένα από τα μικρότερα ποσά των τελευταίων ετών, λόγω της αύξησης των εσόδων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς