19.7 C
Athens

Super League 1: Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 15η αγωνιστική

Η 15η αγωνιστική της Super League που είναι και η τελευταία του χρόνου ολοκληρώνεται απόψε στο ΟΑΚΑ και το Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 19:30 με στόχο να πάρει τη νίκη και να μειώσει την απόσταση που τη χωρίζει από τον Ολυμπιακό, όμως η δουλειά της μόνο εύκολη δε θα είναι, αφού οι Κρητικοί είναι αήττητοι φέτος στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Ο ΟΦΗ θα παίξει εκτός έδρας μετά από ένα ακριβώς μήνα, καθώς από τις 20 Νοεμβρίου, όταν νίκησε στο Βόλο, έχει δώσει τρεις αγώνες στην έδρα του, με αυτόν με τον Απόλλωνα να αναβάλλεται.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την CosmoteSport1.

Στον άλλο αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της αγωνιστικής, ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό, έχοντας την έδρα του ως εφαλτήριο για τη νίκη. Ο Άρης τα πέντε τελευταία παιχνίδια του δεν έχει ξεπεράσει το ένα γκολ, σκοράροντας σε τρία από αυτά και φύσικά σήμερα θα επιδιώξει να κλείσει την χρονιά με νίκη, την οποία θέλει να συνδυάσει με πολλά τέρματα.

Από την πλευρά του ο αξιόμαχος Ιωνικός δεν είναι εύκολη λεία για κανέναν, αν και στο πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να πάρει όσα αξίζει. Απόψε το βράδυ θα επιδιώξει να κρατήσει τον Άρη σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης και να κάνει ότι και στον πρώτο γύρο, όταν ο Άρης έγινε η πρώτη ομάδα που ηττήθηκε από τους Νικαιώτες.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα έχει μετάδοση από το NovasportsPrime.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς