23.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Έισι έβγαλε μέρος της προπόνησης

Ο Κουίνσι Έισι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο και δεν ήταν στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν.

Ο τελευταίος χρονικά παίκτης που ήρθε στο λιμάνι του Πειραιά έβγαλε μέρος της προπόνησης την Κυριακή 19/12 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι τις επόμενες μέρες, προκειμένου να ξέρει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Πέμπτη, 23/12, για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague.

Ο Έισι σήμερα ήταν πολύ προσεκτικός και δε συμμετείχε σε ασκήσεις με επαφές προκειμένου να προφυλάξει το πόδι του και να μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Κουίνσι Έισι αποκτήθηκε προκειμένου να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη γραμμή των ψηλών του Ολυμπιακού, όμως η φανερή έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού δεν του έχει επιτρέψει ακόμα να προσφέρει όσα θέλει στους Πειραιώτες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάντως πιστεύει πολύ στην αξία του αφού τον παρακολουθεί από την εποχή που ήταν προπονητής της Μπαρτσελόνα και θεωρεί ότι όταν καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό, θα βοηθήσει πολύ τους Πειραιώτες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς